Csapatunk

Karanyicz Anett

tulajdonos, szakmai vezető, vezető úszás,- gyógyúszás és babaúszás oktató

Anett több, mint 20 év tapasztalatával igazi gyerekbérenc és nagyszerű oktató. Kollégái egyszerűen csak ‘Gyerekekkel Suttogó’-nak becézik. Egyszerre biztonságot adó felnőtt és felszabadult, játékos gyermek, és ettől tökéletes társ a vízben bármilyen korosztály számára.

Pelyhe Linda

tulajdonos, oktatásszervező, marketing manager

Linda világlátott, sokoldalú vezető, aki az úszóiskola oktatásszervezőjeként egyszerre van jelen mindenütt. Tárgyal, könyvel, iktat és számol, ugyanakkor bátran fordulhattok hozzá bármilyen kérdéssel, ott lesz, figyel rátok és megoldja a problémát, bármi legyen is az.

Munkatársaink

Fodor-Visnyiczki Zsuzsa

Recepciós munkatárs

Zsuzsi kedves mosolyával üdvözli a hozzánk érkezőket a ráckevei recepción. Segítőkész hozzáállásával nagyban hozzájárul úszóiskolánk pozitív megítéléséhez. Ő Anett és Linda jobbkeze, bátran forduljatok hozzá bizalommal. Zsuzsi mindent megtesz annak érdekében, hogy jól érezzétek magatokat nálunk és ha bármilyen kérdésetek van, arra mielőbb kapjatok is választ.

Vinczi Krisztina

Úszásoktató, Ráckeve

Kriszti nagyon fontosnak tartja, hogy minden gyermek jó barátságban legyen a vízzel és ott biztonságban érezze magát. E kapcsolat kialakításában már a kezdetektől segítségére van a legkisebbeknek is. Játékos könnyedséggel oktatja a gyermekeket, kedvességével és dicsérő szavaival a bizonytalan apróságok arcára is hamar mosolyt csal.

Szabó András

Úszásoktató, Ráckeve

András véleménye szerint: mindenki tud úszni csak elfelejtettünk. Ezen tapasztalatát majd egy évtizedes balatoni vizimentő tapasztalatára alapozza, ahol az egyik legnehezebb feladat megkülönböztetni az úszót a fuldoklótól. Ezért is fontos számára az akkurátus és technikailag helyes úszás megtanítása. Testnevelési Egyetemen végzett testnevelő- edző szakon és tudását két iskolában kamatoztatta. Edzőként a Kovács Ági Úszóakadémián dolgozott minden korosztályban. Friss ráckeveiként pedig a nyári szezont úszómesterként töltötte az Aqua Land-ben, ezzel otthonosabb, biztonságosabb közeget teremtve az úszásoktató munkához, hogy tényleg százszázalékos teljesítményt nyújtson.

Ordasiné Varga Kati

Babaúszás oktató, Dabas

Kati két kislány anyukája, óvodapedagógusként diplomázott, majd egy továbbképzés során ismerkedett meg a babaúszással, ami azóta is nagy szerelem számára.

Pedagógusként és szülőként is azt vallja, hogy a gyermek játszva tanul. Ha a gyerekek nem feladatként élnek meg egy helyzetet, hanem játékként, akkor sokkal együttműködőbbek tudnak lenni. Éppen ezért a babaúszás során rengeteget  mondókázik, szinte minden mozgáshoz külön éneket kapcsol. 

Saját ötletei és az óvodában szerzett tapasztalatai alapján sok-sok játékkal varázsolja el a piciket, különböző figyelemfelkeltő és mozgást segítő eszközzel színesíti a foglalkozásokat.

Segítségével játszva ismerkednek meg a gyerekek az úszáshoz szükséges eszközökkel és a merülèssel is, amit Kati fokozatosan, nem erőltetve tanít meg a gyerekeknek.

Sárdi-Csejk Dóra

Babaúszás oktató, Ráckeve

4 gyerek anyukájaként azt vallja, hogy a dolgok akkor fognak klasszul működni, ha minden gyerek kiveszi a részét a teendőkből. Életkor szerint kisebb-nagyobb feladatokat lehet rájuk bízni, ezzel növelve az önbizalmukat, a felelősségtudatukat és az önállóságukat.
A (gyermek)pszichológia mindig is az egyik kedvenc tantárgya volt tanulmányai során.

A gyermekek fejlődésével kapcsolatos ismereteit a babaúszás oktató képzésen bővítette, a mozgás fantasztikus hatásairól nem győz áradozni.

Nagy megtiszteltetésnek és különleges lehetőségnek érzi, hogy a babaúszáson szinte a kezdetektől segítheti egy új család életét. Az órák nem csak a mozgásról és a baba fejlődéséről szólnak, hanem a nevelésről és a szülő-gyermek kapcsolatról, bizalomról, önbizalomról, tudatosságról!
Ez így együtt mind Dóra hivatása, missziója!

Varga-Vincze Virág

Babaúszás oktató, Monor

Óvodapedagógus és csecsemő- és kisgyermeknevelő diplomával rendelkező óvónő, aki jelenleg két kisgyermek édesanyja, egyikük egy speciális igényű, down szindrómás különleges kis csoda.

A babaúszással a nagyobb gyermek által ismerkedett meg és a pozitív hatásai már a kezdetekkor magával ragadták, így nem volt kérdés, hogy errefelé szeretné tovább képezni magát.

Szakemberként és anyaként is elsődlegesnek tartja a szeretetteljes, biztonságos közeget, ahol komplex módon megvalósítható a fejlesztés, figyelembe véve azt, hogy minden gyermek egyedi és megismételhetetlen individuum, ezáltal a hozzájuk vezető út sem egyforma, az egyéni bánásmód tehát elsődleges es szerinte erre tökéletes lehetőséget nyújtanak a babaúszás foglalkozások.

A komplex fejlesztés szerves részei a mozgásos, dallal-mondókával kísért gyakorlatok, a tevékenykedésre csábító eszközök, és természetesen az összhang és biztonságot nyújtó, közvetlen kapcsolat oktató-gyermek, oktató-szülő és szülő-gyermek között.

A babaúszás számára nem munka – mint ahogyan az óvónőség sem -, hanem egy hivatás, egy szerelem. Az órák alatt igyekszik optimális feltételeket teremteni ahhoz, hogy a fejlesztés észrevétlen történjen, a hangulat kellemes és meleg legyen, és a végére ne csak testben, de lélekben is feltöltve hagyják el a medencét a gyermekek és kísérőik.

Ráckeve

Fodor-Visnyiczki Zsuzsa

Recepciós munkatárs

….

Vinczi Krisztina

Úszásoktató

….

Garamvölgyiné Horváth Dóra

Úszásoktató

….

Dabas

Garamvölgyiné Horváth Dóra

Úszásoktató

….

Bíró Gábor

Úszásoktató

….

Sárdi-Csejk Dóra

Babaúszás oktató

….

Monor

Ordasiné Varga Kati

Babaúszás oktató

….

Gaál Norbert

Úszásoktató

….

Pintér Zsófia

Aqua instruktor
Aquafitness, aqua aerobik és aqua relax oktató

….

Bélapátfalva

Karanyicz Anett

 úszás,- és gyógyúszás oktató

….

Gyál

Bíró Gábor

Úszásoktató

….

Pintér Zsófia

Aqua instruktor

….

Gyöngyös

...

Babaúszás oktató

….

...

Úszásoktató

….

Mezőkövesd

...

Babaúszás oktató

….

...

Úszásoktató

….

Rólunk mondták

Úszásóra közben

Anett néni! Eljössz velem a tengerpartra? Anett néni! Te tudsz úszni?
Bobi, 4 éves
Szeretem a vizet, ezért járok és tanulok úszni. Anett néni mindig segít. Jó fej, az úszótáborban engedékenyebb.
Dani, 9 éves
Azért szeretek ide járni úszni, mert szeretem Anett nénit. Linda nénit is szeretem. Azért szeretem Anett nénit, mert megúszat és nagyon ügyes. Kedvencem a merülés." Mi a legjobb az usziban? "Anett néni"
Anna, 3 éves
Nagyon szeretek úszni járni, mert Anett néniék mindig kedvesek és viccesek.
Dávid, 7 éves
Azért szeretek ide járni, mert szeretem a vizet és szeretnék megtanulni úszni. Anett nénivel és Imi bácsival szeretek úszni, ők nagyon jók és aranyosak. Nagyon szeretek ide jönni és mindig alig várom, hogy jöhessek minden nap!
Noémi, 4 éves
Ha tehetnénk minden nap járnánk úszni, imádjuk! Annyira szuper!
Szandi, 7 és Ádi, 5 éves

Úszótábor után

- Na hogy tetszett az úszótábor?
-Tökéletes! Jövőre jöhetek kétszer? Vagy háromszor? Lééééégyszííííí...
Anna, 7 éves
Anya! Tudtad hogy nem csak kutyaúszás létezik?
Szille, 6 éves