Jelentkezés

Jelentkezz hozzánk úszásra!

Kérjük, figyelmesen olvasd el a kért adatok után leírt fontos információkat!

Fontos információk

Online órarendünk nem nyilvános, csak azok kapnak hozzáférést, akik regisztrált tanítványaink. A következő pár egyszerű lépésre kérjük, hogy szánj 5 percet, mert egyszer kell megcsinálnod és a jövőben nagyon megkönnyíti majd a dolgodat, amikor az órákra szeretnél bejelentkezni!

Jelentkezés után hamarosan érkező regisztrációs e-mailben a regisztráció megerősítése (a levél érkezhet a spam vagy a promóció mappába is)

 

2.

Adj meg egy biztonságos jelszót.

  • kilépés postafiókból, böngészőben megnyitni a motibro.com oldalt és ha nem lépett be automatikusan, akkor a ‘belépés’ oldalon a jelentkezéskor megadott e-mail cím és és a megerősítéskor megadott jelszó beírása után belépés az online órarendbe
  • az órarend főképernyőhöz adása a telefonodon, hogy ne kelljen minden egyes bejelentkezés előtt a postafiókodban keresgélned

  • Úszás előtt minden alkalommal be kell jelentkezni az órákra legalább 1 órával előtte.
  • A soron következő óránál a zöld ‘bejelentkezés’ gombra kattintva.

Ha betegség vagy bármi miatt nem jössz, akkor nem kell külön jelezni telefonon vagy üzenetben, csak egyszerűen nem kell bejelentkezni vagy ha már bejelentkeztél, akkor a piros ‘kijelentkezés’ gombra kell kattintani.

 

Ha több gyermek fiókját kezeled, akkor egyenként kell őket bejelenteni. Ahol az órarendben a saját nevedet látod kiírva, az egy lenyitható fül, ha lenyitod, ott tudsz külön-külön a gyermekeid fiókjába belépni.

Az órákra akkor is be tudsz jelentkezni ha nincs érvényes bérleted és bejelentkezés után vagy óra előtt veszed meg azt.

Minden alkalommal be kell az óra előtt jelentkezni minimum egy órával, mert az órák létszáma korlátozott és ha betelik a létszám, akkor csak várólistára tudsz bejelentkezni és elképzelhető, hogy nem lesz hely az aznapi órára, hogy gyermeked részt vegyen. Ez kellemetlen tud lenni, ha úszás előtt az öltözőben derül ki, hogy már betelt az óra és nincs több hely. 

Minden alkalommal ki kell jelentkezni az óráról minimum egy órával előtte ha a gyermek nem jön úszni, több okból is:

  • Ha be van jelentve, de nem jön el, úgy a rendszer a bérletéből levon egy alkalmat vagy egy alkalom tartozást keletkeztet,
  • Teltház esetén várólistás gyerektől veszi el a helyet,
  • Az oktató nem a valós létszámot látja az órára.

Ezért köszönjük ha minden alkalommal kijelentkezel ha gyermeked nem vesz részt az órán.