Nyári úszótábor

Jack Spenóttal

Mezőkövesden és Ráckevén

Felejthetetlen nyári kaland Jack Spenóttal...

Egy felejthetetlen nyári kalandba bújtattuk az egy hetes intenzív úszótanfolyamunkat! A sok móka és kacagás, csúszdázás és kincskeresés közben fel sem tűnik a gyerekeknek a napi másfél óra úszással töltött komoly gyakorlás! A tábor végén a boldogság látszik az arcukon, és nem is sejtik, mennyi mindent megtanultak az egy hét alatt. A heti öt napban egymás után következő órák esetében a foglalkozások között eltelt rövidebb idő növeli a gyerekek számára az előző nap tanult ismeretek elmélyítését, bevésődésének arányát.

Az úszásórák kisebbik részét a korábban elsajátított készségek megerősítésére fordítjuk és minden nap egy kicsit más-más képességeik mozgósításával alakítunk ki új készségeket. Ez az oktatástematika teszi  lehetővé, hogy a gyerekek képességeire alapozva érzékelhető fejlődés mutatkozik az úszáskészségük, vízbiztonságuk, úszástechnikájuk terén a tábor  befejeztével. A táborban résztvevő gyerekek hétfői és pénteki úszástudása között óriási lesz a különbség, melyről szülőként a saját szemeddel is meggyőződhetsz pénteken délután egy bemutató óra keretében!

Csak csendben mondjuk, hogy minden héten tiszteletét teszi nálunk Jack Spenót Kapitány és egy fantasztikus kalózkalandba invitálja a gyerekeket…

…de ssssshhh!

A gyerekek meg ne hallják!

happy children kids group at swimming pool class learning to swim
Videó lejátszása

Nyári tábor időpontok 2024

Mezőkövesd

Ráckeve

Ráckeve

Helyszíneink:

Mezőkövesd
Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Ráckeve
AquaLand Termál- és Élményfürdő

Gyerekbarát szemléletmóddal és sok-sok játékkal nyújtunk tartalmas nyári élményt az 5-14 éves gyermekeknek a festői környezetben fekvő mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő és a ráckevei Aqua Land Termál és Élményfürdőben, úgy, hogy az úszás tanulása ne csak hatékony legyen, de örömet is okozzon.

Úszóiskolánk vezető oktatója huszonegyedik éve szervez és tart nyári úszótáborokat. Az ő vezetésével és tapasztalatait felhasználva a hozzánk jelentkező gyermekeket életkor szerinti turnusokba irányítjuk, hogy még hatékonyabb és felejthetetlenebb legyen az élmény a gyermek számára.

Az úszástudás nem feltétele a táborban való részvételnek. 

A legapróbbakat külön heti turnusban rengeteg játékkal szoktatjuk vízhez és tanítjuk az úszás alapjait, felkészítve őket a nyári élmények megélésére.  

A nagyobbakat tudásszint szerint osztjuk az úszásoktatás idejére csoportokba, hogy minél inkább egyénre adaptálva, a személyes igényeiknek megfelelően történjen az oktatás.

Úszóiskolánk nyári táborai a már fent említett mezőkövesdi és ráckevei fürdőkben kerülnek megrendezésre, ahol is fontosnak tartjuk az úszásoktatás és az élményszerzés mellett, a „strandi szabályok” megtanulását is.

Összeszokott, évek óta együtt dolgozó szakképzett és vidám csapat vagyunk, ahol mindannyiunk legfőbb szempontja, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és Ti, szülők is biztonságban tudhassátok gyermekeiteket és elégedettek legyetek velünk, és a munkánkkal.

Fontos információk - részvételi feltételek

Mezőkövesd

 • 2024. július 08 – 12 Ovis tábor (5-7 éves óvodások)
 • 2024. július 15 – 19 Iskolás tábor (akik már az első osztályt elvégezték)
 • 2024. július 22 – 26 Iskolás
 • 2024. július 29 – augusztus 02 Iskolás

Ráckeve

 • 2024. június 24 – 28 Ovis tábor (5-7 éves óvodások)
 • 2024. július 01 – 05  Iskolás tábor (akik már az első osztályt elvégezték)
 • 2024. július 08 – 12 Iskolás
 • 2024. július 15 – 19 Iskolás
 • 2024. július 22 – 26 Iskolás
 • 2024. július 29 – augusztus 02 Ovis 
 • 2024. augusztus 05 – 09 Iskolás
 • 2024. augusztus 12 – 16 Iskolás

Mezőkövesden 44.900 Ft/fő/hét

Ráckevén 59.900 Ft/fő/hét

– mely tartalmazza öt napra a fürdőbelépőt, csúszdahasználatot, heti 10 óra úszásoktatást, fürdő területén szervezett programokon való részvételt, gyermekfelügyeletet és a gyermek napi kétszeri étkezését (ebéd, uszonna).

Testvérkedvezmény, mely az első teljes árú részvételi díj befizetése után vehető igénybe kizárólag a testvér/ek részére és a második és egyben utolsó részletből kerül levonásra. (A további résztvevő testvérek részvételi díja a kedvezmény levonása után Mezőkövesden 39.900.- Ft/fő/hét, Ráckevén 54.900.- Ft/fő/hét)

A nyári úszótáborban a gyermek helye 30.000.-, azaz harmincezer forint előleg befizetésével biztosított, mely az online jelentkezési lap leadásával egyidejűleg fizetendő, mely a ‘Jelentkezem’ gombra kattintva érhető el. A fennmaradó összeget a tábort megelőző hét keddig kell befizetni.

Fizetési lehetőségek:

 • banki átutalás
 • SZÉP Kártyás fizetés, csak internetes utalás a kártyakibocsátó oldaláról kezdeményezve. Elfogadóhely neve: AquAnett Úszóiskola
 • készpénz, csak a ráckevei úszóiskola recepcióján, hétfőtől csütörtökig 17 és 18 óra között

Banki átutalást az alábbi számlaszámra kérjük teljesíteni:

Karanyicz Anett Éva ev.

10402300 – 50526886 – 55491008
!!! Nagyon fontos, hogy a közlemény rovat adatait hiánytalanul kitöltse, melyek a következők:

Banki átutalás és SZÉP Kártyás fizetés esetén közleményben kérjük feltüntetni:

 • számlázási név és cím
 • gyermek/gyermekek teljes neve
 • Mezőkövesd vagy Ráckeve
 • tábor/táborok dátuma

A tábor részvételi díját visszatéríteni nem áll módunkban, betegség esetén egy másik héten tartandó táborban biztosítunk részvételi lehetőséget. 

Ovis tábor: 

Alsó korhatár: 2024. június 24-ig betöltött 5. életév.

Felső korhatár: A gyermek 2024. szeptemberében kezdi az általános iskola első osztályát.

Az  ovis táborokon kívül az összes többi turnus alsó korhatára az általános iskola első osztályának elvégzése, tehát a gyermek 2024. szeptemberében legalább az általános iskola második osztályába lép.

Azoknak a gyermekeknek (testvéreknek, barátoknak), akik külön korhatárba esnek, de együtt szeretnének táborba jönni, beiratkozásuk egyedi elbírálás alapján történik az úszóiskola vezető oktatója ajánlásával a gyermekek számára legmegfelelőbb turnusba.

Táborok helyszíne:

Mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő, Mezőkövesd, Napfürdő út 2.

Ráckevei Aqualand Termál- és Élményfürdő, Ráckeve, Strand út 4.

Táborok ideje: Hétfőtől péntekig, 8:00-16:00 óráig.

Gyermekek felügyelete:

Érkezés naponta 7:45-8:00 között a fürdő főbejáratánál

Távozás 15:45 – 16:00 között az fürdő főbejáratából. 16:00 óra után nem áll módunkban gyermekfelügyeletet biztosítani.

A tábor megkezdésének feltétele a négy napnál nem régebbi szülői egészségügyi nyilatkozat, mely itt letölthető és a tábor megkezdésekor, hétfőn érkezéskor kell leadni.

Valamennyi táborunkban szakképzett, tapasztalt oktatók gondoskodnak a gyermekek zavartalan, örömteli és nem utolsósorban biztonságos táborozásáról.

A nyári úszótáborokba a helyek száma heti turnusonként korlátozott, a helyek feltöltése az előlegbefizetés sorrendjében történik.

A nyári úszótáborokban fotókat készítünk, melyeket az úszóiskola az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján marketing célra felhasználhat, melyhez a jelentkezési lap aláírásával a szülő/gondviselő hozzájárulását adja.

A létesítmény területén elérhető szolgáltatásokat (csúszdák, élménymedence, játszótér) a gyermekek csak meghatározott időben és felügyelet mellett vehetik igénybe.

A kamikáze (meredek) csúszda használata minden táborunkban résztvevő gyermek számára kortól függetlenül TILOS!

Kérjük a kedves szülőket, mielőtt bármi a következők közül bekerülne gyermeke táskájába, MINDENRE legyen kedves alkoholos filccel a nevét ráírni. Köszönjük!

– Tízórais doboz/zacskó

– Naptej

– Szúnyogirtó spray

– Zsebpénz (névvel ellátott pénztárcában/tartóban) 1000-1500/nap

– Fehér póló, amiben mehet vízbe is

– Kulacs vízzel/fél literes mentes víz

– Úszósapka

– Úszószemüveg

– 2 db fürdőruha/nadrág, hogy legyen száraz váltás

– Kényelmes öltözet, időjáráshoz igazodva, pulóver hűvösebb napra

– Papucs

– Törölköző (a fürdőköpenyeket legyenek kedvesek otthon hagyni)

A mobiltelefonok használata nem megengedett a tábor teljes időtartama alatt.

Jelentkezés

Bővebb információ és jelentkezés: 

+36 70 605 1408-es telefonszámon, az info@aquanett.hu e-mail címen vagy személyesen az úszóiskola recepcióján, Ráckeve, Strand út 4.

Galéria