Nyári tábor

Felejthetetlen nyári kaland

Egy felejthetetlen nyári kalandba bújtattuk az egy hetes intenzív úszótanfolyamunkat! A sok móka és kacagás, csúszdázás és kincskeresés közben fel sem tűnik a gyerekeknek a napi másfél óra úszással töltött komoly gyakorlás! A tábor végén a boldogság látszik az arcukon, és nem is sejtik, mennyi mindent megtanultak az egy hét alatt. A heti öt napban egymás után következő órák esetében a foglalkozások között eltelt rövidebb idő növeli a gyerekek számára az előző nap tanult ismeretek elmélyítését, bevésődésének arányát.

Az úszásórák kisebbik részét a korábban elsajátított készségek megerősítésére fordítjuk és minden nap egy kicsit más-más képességeik mozgósításával alakítunk ki új készségeket. Ez az oktatástematika teszi  lehetővé, hogy a gyerekek képességeire alapozva érzékelhető fejlődés mutatkozik az úszáskészségük, vízbiztonságuk, úszástechnikájuk terén a tábor  befejeztével. A táborban résztvevő gyerekek hétfői és pénteki úszástudása között óriási lesz a különbség, melyről szülőként a saját szemeddel is meggyőződhetsz pénteken délután egy bemutató óra keretében!

happy children kids group at swimming pool class learning to swim
Videó lejátszása

Nyári tábor időpontok 2023

Helyszínünk a ráckevei AquaLand Termál- és Élményfürdő

Gyerekbarát szemléletmóddal és sok-sok játékkal nyújtunk tartalmas nyári élményt az 5-14 éves gyermekeknek a festői környezetben fekvő ráckevei Aqua Land Termál és Élményfürdőben, úgy, hogy az úszás tanulása ne csak hatékony legyen, de örömet is okozzon.

Úszóiskolánk vezető oktatója immáron huszadik éve szervez és tart nyári úszótáborokat. Az ő vezetésével és tapasztalatait felhasználva a hozzánk jelentkező gyermekeket életkor szerinti turnusokba irányítjuk, hogy még hatékonyabb és felejthetetlenebb legyen az élmény a gyermek számára.

Az úszástudás nem feltétele a táborban való részvételnek. 

A legapróbbakat külön heti turnusban rengeteg játékkal szoktatjuk vízhez és tanítjuk az úszás alapjait, felkészítve őket a nyári élmények megélésére.  

A nagyobbakat tudásszint szerint osztjuk az úszásoktatás idejére csoportokba, hogy minél inkább egyénre adaptálva, a személyes igényeiknek megfelelően történjen az oktatás.

Úszóiskolánk nyári táborai a már fent említett ráckevei Aqua Land Termál- és Élményfürdőben kerülnek megrendezésre, ahol is fontosnak tartjuk az úszásoktatás és az élményszerzés mellett, a „strandi szabályok” megtanulását is.

Összeszokott, évek óta együtt dolgozó szakképzett és vidám csapat vagyunk, ahol mindannyiunk legfőbb szempontja, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és Ti, szülők is biztonságban tudhassátok gyermekeiteket és elégedettek legyetek velünk, és a munkánkkal.

Fontos információk - részvételi feltételek

  • 2023. június 26 – 30. Ovis tábor (5-7 éves óvodások)
  • 2023. július 3 – 7.  Ovis
  • 2023. július 10 – 14 Iskolás tábor (akik már az első osztályt elvégezték)
  • 2023. július 17 – 21 Iskolás
  • 2023. július 24 – 28 Iskolás
  • 2023. július 31 – augusztus 4 Iskolás

54.900 Ft/fő/hét – mely tartalmazza öt napra a fürdőbelépőt, csúszdahasználatot, heti 10 óra úszásoktatást, fürdő területén szervezett programokon való részvételt, gyermekfelügyeletet és a gyermek napi kétszeri étkezését (ebéd, uszonna).

Testvérkedvezmény 10%, mely az első teljes árú részvételi díj befizetése után vehető igénybe kizárólag a testvér/ek részére és a második és egyben utolsó részletből kerül levonásra. (A további résztvevő testvérek részvételi díja a kedvezmény levonása után 49.000Ft/fő/hét)

A nyári úszótáborban a gyermek helye 25.000, azaz huszonötezer forint előleg befizetésével biztosított, mely a jelentkezési lap leadásával egyidejűleg fizetendő. A fennmaradó összeget a tábort megelőző hét keddig kell befizetni az úszóiskola recepcióján.

A tábor részvételi díját visszatéríteni nem áll módunkban, betegség esetén egy másik héten tartandó táborban biztosítunk részvételi lehetőséget. 

Ovis tábor: 

Alsó korhatár: 2023. június 26-ig betöltött 5. életév

Felső korhatár: A gyermek 2023. szeptemberében kezdi az általános iskola első osztályát.

Az  ovis táboron kívül az összes többi turnus alsó korhatára az általános iskola első osztályának elvégzése, tehát a gyermek 2023. szeptemberében legalább az általános iskola második osztályába lép.

Azoknak a gyermekeknek (testvéreknek, barátoknak), akik külön korhatárba esnek, de együtt szeretnének táborba jönni, beiratkozásuk egyedi elbírálás alapján történik az úszóiskola vezető oktatója ajánlásával a gyermekek számára legmegfelelőbb turnusba.

Táborok helyszíne: Ráckevei Aqualand Termál- és Élményfürdő, AquAnett Úszóiskola szervezésében, Ráckeve, Strand út 4.

Táborok ideje: Hétfőtől péntekig, 8:00-16:00 óráig.

Gyermekek felügyelete:

Érkezés naponta 7:45-8:00 között az úszóiskola recepciójához.

Távozás 15:45 – 16:00 között az úszóiskola recepciójáról. 16:00 óra után nem áll módunkban gyermekfelügyeletet biztosítani.

A tábor megkezdésének feltétele a négy napnál nem régebbi szülői egészségügyi nyilatkozat, mely itt letölthető és a tábor megkezdésekor vagy az azt megelőző maximum négy napban leadható az úszóiskola recepcióján.

Valamennyi táborunkban szakképzett, tapasztalt oktatók gondoskodnak a gyermekek zavartalan, örömteli és nem utolsósorban biztonságos táborozásáról.

A nyári úszótáborokba a helyek száma heti turnusonként korlátozott, a helyek feltöltése az előlegbefizetés sorrendjében történik.

A nyári úszótáborokban fotókat készítünk, melyeket az úszóiskola az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján marketing célra felhasználhat, melyhez a jelentkezési lap aláírásával a szülő/gondviselő hozzájárulását adja.

A létesítmény területén elérhető szolgáltatásokat (csúszdák, élménymedence, játszótér) a gyermekek csak meghatározott időben és felügyelet mellett vehetik igénybe.

A kamikáze (meredek) csúszda használata minden táborunkban résztvevő gyermek számára kortól függetlenül TILOS!

Kérjük a kedves szülőket, mielőtt bármi a következők közül bekerülne gyermeke táskájába, MINDENRE legyen kedves alkoholos filccel a nevét ráírni. Köszönjük!

– Tízórai

– Naptej

– Szúnyogirtó spray

– Zsebpénz (névvel ellátott pénztárcában/tartóban) 1000-1500/nap

– Fehér póló, amiben mehet vízbe is

– Kulacs vízzel/fél literes mentes víz

– Úszósapka

– Úszószemüveg

– 2 db fürdőruha/nadrág, hogy legyen száraz váltás

– Kényelmes öltözet, időjáráshoz igazodva, pulóver hűvösebb napra

– Papucs

– Törölköző (a fürdőköpenyeket legyenek kedvesek otthon hagyni)

A mobiltelefonok használata nem megengedett a tábor teljes időtartama alatt.

Jelentkezés

Bővebb információ és jelentkezés: 

+36 70 605 1407-es telefonszámon, az info@aquanett.hu e-mail címen vagy személyesen az úszóiskola recepcióján, Ráckeve, Strand út 4.

Galéria