Csapatunk - Dabas

Karanyicz Anett

tulajdonos, szakmai vezető, vezető úszásoktató

Anett több, mint 20 év tapasztalatával igazi gyerekbérenc és nagyszerű oktató. Kollégái egyszerűen csak ‘Gyerekekkel Suttogó’-nak becézik. Egyszerre biztonságot adó felnőtt és felszabadult, játékos gyermek, és ettől tökéletes társ a vízben bármilyen korosztály számára.

Pelyhe Linda

tulajdonos, oktatásszervező, úszásoktató

Linda világlátott, sokoldalú vezető, aki az úszóiskola oktatásszervezőjeként egyszerre van jelen mindenütt. Tárgyal, könyvel, iktat és számol, ugyanakkor bátran fordulhattok hozzá bármilyen kérdéssel, ott lesz, figyel rátok és megoldja a problémát, bármi legyen is az.

Munkatársaink

Vinczi Krisztina

Úszásoktató

Kriszti nagyon fontosnak tartja, hogy minden gyermek jó barátságban legyen a vízzel és ott biztonságban érezze magát. E kapcsolat kialakításában már a kezdetektől segítségére van a legkisebbeknek is. Játékos könnyedséggel oktatja a gyermekeket, kedvességével és dicsérő szavaival a bizonytalan apróságok arcára is hamar mosolyt csal.

Ordasiné Varga Kati

Babaúszás oktató

Kati két kislány anyukája, óvodapedagógusként diplomázott, majd egy továbbképzés során ismerkedett meg a babaúszással, ami azóta is nagy szerelem számára.

Pedagógusként és szülőként is azt vallja, hogy a gyermek játszva tanul. Ha a gyerekek nem feladatként élnek meg egy helyzetet, hanem játékként, akkor sokkal együttműködőbbek tudnak lenni. Éppen ezért a babaúszás során rengeteget  mondókázik, szinte minden mozgáshoz külön éneket kapcsol. 

Saját ötletei és az óvodában szerzett tapasztalatai alapján sok-sok játékkal varázsolja el a piciket, különböző figyelemfelkeltő és mozgást segítő eszközzel színesíti a foglalkozásokat.

Segítségével játszva ismerkednek meg a gyerekek az úszáshoz szükséges eszközökkel és a merülèssel is, amit Kati fokozatosan, nem erőltetve tanít meg a gyerekeknek.

Rólunk mondták

Úszásóra közben

Anett néni! Eljössz velem a tengerpartra? Anett néni! Te tudsz úszni?
Bobi, 4 éves
Szeretem a vizet, ezért járok és tanulok úszni. Anett néni mindig segít. Jó fej, az úszótáborban engedékenyebb.
Dani, 9 éves
Azért szeretek ide járni úszni, mert szeretem Anett nénit. Linda nénit is szeretem. Azért szeretem Anett nénit, mert megúszat és nagyon ügyes. Kedvencem a merülés." Mi a legjobb az usziban? "Anett néni"
Anna, 3 éves
Nagyon szeretek úszni járni, mert Anett néniék mindig kedvesek és viccesek.
Dávid, 7 éves
Azért szeretek ide járni, mert szeretem a vizet és szeretnék megtanulni úszni. Anett nénivel és Imi bácsival szeretek úszni, ők nagyon jók és aranyosak. Nagyon szeretek ide jönni és mindig alig várom, hogy jöhessek minden nap!
Noémi, 4 éves
Ha tehetnénk minden nap járnánk úszni, imádjuk! Annyira szuper!
Szandi, 7 és Ádi, 5 éves

Úszótábor után

- Na hogy tetszett az úszótábor?
-Tökéletes! Jövőre jöhetek kétszer? Vagy háromszor? Lééééégyszííííí...
Anna, 7 éves
Anya! Tudtad hogy nem csak kutyaúszás létezik?
Szille, 6 éves