Csapatunk - Ráckeve

Karanyicz Anett

tulajdonos, szakmai vezető, vezető úszásoktató

Anett több, mint 20 év tapasztalatával igazi gyerekbérenc és nagyszerű oktató. Kollégái egyszerűen csak ‘Gyerekekkel Suttogó’-nak becézik. Egyszerre biztonságot adó felnőtt és felszabadult, játékos gyermek, és ettől tökéletes társ a vízben bármilyen korosztály számára.

Pelyhe Linda

tulajdonos, oktatásszervező, úszásoktató

Linda világlátott, sokoldalú vezető, aki az úszóiskola oktatásszervezőjeként egyszerre van jelen mindenütt. Tárgyal, könyvel, iktat és számol, ugyanakkor bátran fordulhattok hozzá bármilyen kérdéssel, ott lesz, figyel rátok és megoldja a problémát, bármi legyen is az.

Munkatársaink

Vinczi Krisztina

Úszásoktató

Kriszti nagyon fontosnak tartja, hogy minden gyermek jó barátságban legyen a vízzel és ott biztonságban érezze magát. E kapcsolat kialakításában már a kezdetektől segítségére van a legkisebbeknek is. Játékos könnyedséggel oktatja a gyermekeket, kedvességével és dicsérő szavaival a bizonytalan apróságok arcára is hamar mosolyt csal.

Gera Imre

Úszásoktató

Imi gondolkodása szerint a jó pedagógus célja, hogy tanítványai túlnőjenek rajta. A dolga tehát nem az, hogy átadja a tudást, hanem az, hogy megteremtse a lehetőségét annak, hogy a tanítványok képesek legyenek annak elsajátítására. Véleménye szerint a sport, ha megfelelő alázattal állnak hozzá, képes megtanítani a gyerekeket arra, hogyan váljanak napról-napra jobbá az élet bármely területén, és arra is, hogy mindig lesz olyan, aki egyszer jobb lesz náluk. Minden gyereknek megtanítja, hogy mindig van még egy kis plusz tartalék erő felállni a legnehezebb helyzetekben is, és azt is, hogy a diadalt meg kell ünnepelni, de nem tart örökké. Tanítványai felé azt közvetíti, hogy értékeket kaphatnak a sporttól, amit egy életen át hasznosíthatnak és ehhez nem kell más, mint nyitott szív és tiszta szellem. A gyerekeknek mindig elmondja, hogy a sport megadhatja számukra, hogy jobb emberek legyenek és jobb életük legyen és ezt a döntést csak ők tudják meghozni. Hiszi, hogy soha nem a mester választja a tanítványt, mindig a tanítvány a mestert.

Fodor-Visnyiczki Zsuzsa

Recepciós munkatárs

Zsuzsi kedves mosolyával üdvözli a hozzánk érkezőket a ráckevei recepción. Segítőkész hozzáállásával nagyban hozzájárul úszóiskolánk pozitív megítéléséhez. Ő Anett és Linda jobbkeze, bátran forduljatok hozzá bizalommal. Zsuzsi mindent megtesz annak érdekében, hogy jól érezzétek magatokat nálunk és ha bármilyen kérdésetek van, arra mielőbb kapjatok is választ.

Rólunk mondták

Úszásóra közben

Anett néni! Eljössz velem a tengerpartra? Anett néni! Te tudsz úszni?
Bobi, 4 éves
Szeretem a vizet, ezért járok és tanulok úszni. Anett néni mindig segít. Jó fej, az úszótáborban engedékenyebb.
Dani, 9 éves
Azért szeretek ide járni úszni, mert szeretem Anett nénit. Linda nénit is szeretem. Azért szeretem Anett nénit, mert megúszat és nagyon ügyes. Kedvencem a merülés." Mi a legjobb az usziban? "Anett néni!"
Anna, 3 éves
Nagyon szeretek úszni járni, mert Anett néniék mindig kedvesek és viccesek.
Dávid, 7 éves
Azért szeretek ide járni, mert szeretem a vizet és szeretnék megtanulni úszni. Anett nénivel és Imi bácsival szeretek úszni, ők nagyon jók és aranyosak. Nagyon szeretek ide jönni és mindig alig várom, hogy jöhessek minden nap!
Noémi, 4 éves
Ha tehetnénk minden nap járnánk úszni, imádjuk! Annyira szuper!
Szandi, 7 és Ádi, 5 éves

Úszótábor után

- Na hogy tetszett az úszótábor?
-Tökéletes! Jövőre jöhetek kétszer? Vagy háromszor? Lééééégyszííííí...
Anna, 7 éves
Anya! Tudtad hogy nem csak kutyaúszás létezik?
Szille, 6 éves