NYÁRI INTENZÍV
ÚSZÁSOKTATÁS

Itt a nyár és a gyerek még nem tud úszni?
Még csak nem is vízbiztos???

Nyári intenzív úszótanfolyamaink a nyári szünetben elérhetők a ráckevei Aqua Land-ban és kifejezetten azzal a céllal hoztuk létre, hogy a nyári szünidőre minden gyermek számára elérhető legyen legalább egy alapszintű vízbiztonság megszerzése és biztonságban lehessen a vízben bárhol is töltse a szünidőt.

A gyerekekkel minden tanfolyam alkalmával önmentő technikák tanulásával kezdünk. A kezdőkkel a vízbiztonség elérésére törekszünk, a nagyobbaknak pedig a különböző úszásnemek helyes technikával történő elsajátítása a feladat.

Heti kurzusainkkal azoknak a szülőknek és gyerekeknek is szeretnénk kedvezni, akik nem töltik az egész szünidőt Ráckeve környékén, de nem szeretnék abbahagyni az úszást szeptemberig, így azokra a hetekre tudnak csatlakozni, amikor a közelben vannak vagy épp itt nyaralnak.

A tanfolyamok 5 alkalmasak, egy hetes turnusok hétfőtől péntekig, minden hétköznap délután. Lényege, hogy a gyerekek koncentráltan kapják az oktatási anyagot, ami a napi ismétlés és technikajavítás hatására sokkal hatékonyabb a már új és meglévő ismeretek elsajátítására és azok elmélyítésére is és ennek köszönhető, hogy a gyerekek fejlődése ugrásszerű.

5 éves kortól 14 éves korig várjuk tanfolyamainkra a gyerekeket.

A kezdőkkel minden nap 16:30-tól, a haladókkal 17:15-kor kezdünk.

aquanett táborhoz-18

Helyszínünk

Úszószintek